Om Nord Arkitekt

Fremtidens boliger

Nord Arkitekt ønsker at skabe nytænkende & innovative boliger & kommercielle byggerier. Vi prøver at spå om fremtiden og har derfor massere af íder som kan hjælpe dig på vej, vi bygger det du drømmer om.

Hvem vi er

Du vil opdage, at når du møder os vil du blive både hørt og udfordret. Vi engagerer os og har interesse for dig, din virksomhed og projekt. Og så er vi søde, sjove og elsker vores arbejde.

Vi arbejder målrettet på at skabe tillid, gennemsigtighed og fælles forståelse. Du vil opleve, at projektet er i centrum og at vi har fokus på at lykkes sammen – hele vejen.

Vi arbejder strategisk med arkitektur, design og indretning, i løbende dialog med alle interessenter. Vi udvikler koncepter i stor og lille skala, og omsætter det til konkrete bygbare projekter.

Du vil blive guidet igennem en proces der skærper vi din bevidsthed om egne behov og netop dit projekts muligheder. Du får mere end du troede mulig – valuta for pengene! Det repræsenterer en høj værdi, som afspejler sig i optimering, omsætning, trivsel og det at tiltrække og fastholde medarbejdere.

Vi er dygtige arkitekter og designere, der udvikler projekter som besvarer dine behov. Projekter der afspejler stor faglighed – som du og din virksomhed kan genkende jer selv i. Derfor er vores kunder glade og tilfredse.

Kommercielle Projekter

Offentlig arkitektur

Privat boliger

Services

Projektplanlægning

Projektplanlægning er nok den vigtigste del af projektledelse.

Privat boliger

Vi sikre din privat bolig bliver din drømmebolig

Interiør Design

Indretning & rumoplevelsen er enormt vigtigt

Eksteriør Design

Vi brænder for at skabe oplevelser, der giver tryghed, sundhed og livskvalitet

Ejendomsvurdering

Har du behov for hjælp til at vurdere din bolig, så hjælper vi gerne med dette.

Kommercielt byggeri

God arkitektur er for alle mennesker, og det skal komme samfundet solidarisk til gode